A Shambhala Alapelv

Az emberiség rejtett kincse

Az emberiség történelmi keresztúthoz érkezett: vagy elpusztítjuk a világot, vagy egy jobb jövőt teremtünk.

Sakyong Mipham

A részletekért kattints ide.

A könyv megjelent, már megvásárolható!

E-könyvben is megvásárolható!

Amazon.com Amazon.com

Mit mondanak mások:

  • avatar Pema Chödrön az Amikor minden darabokra hullik c. könyv szerzője

    "Ebben a magával ragadó és megindító könyvben Sakyong Mipham visszaemlékszik apjával, Chögyam Trungpával való kapcsolatára, ezen keresztül mutatja be nekünk személyes utazását, melynek során felfedezte a Shambhala alapelveit: az alapvető jóságot és a megvilágosodott társadalmat. Az emberiség igaz természetén való elmélkedése minket is arra indít, hogy nézzünk mélyen a szívünkbe és engedjük felragyogni azt a drágakövet, ami megvilágítja a bennünk és a társadalomban rejlő értékeket valamint ennek a csodálatos Földnek az értékeit is, amelyen élünk. Ez az a szeretet, ami összeköt mindnyájunkat. Bízom benne, hogy mindenki csatlakozik Sakyong Miphamhoz ebben a globális párbeszédben. Ez korunk egyik meghatározó könyve."

  • avatar Lothar Schäfer az Infinite Potential: What Quantum Physics Reveals about How We Should Live c. könyv szerzője

    "Most, amikor elpusztíthatjuk a világot vagy teremthetünk egy jó jövőt, Sakyong Mipham azt javasolja, hogy használjuk a jóság erejét a problémáink megoldására. Ebben a meglepő és inspiráló könyvben a szerző bemutatja azt a látásmódot, mely szerint az emberiség alapvetően teljes, jó és értékes. Ha időnként úgy érezzük, hogy a mindennapok tragédiái és katasztrófái maguk alá temetnek, ez a könyv gyógyulást és reményt adhat, bemutatva, hogy az alapvető jóság milyen hatással lehet otthonainkra, munkahelyeinkre, kórházainkra és iskoláinkra, sőt kiterjesztve még a gazdaságunkra és a politikai rendszereinkre is."

  • avatar Eric Swanson a The Joy of Living és az Open Heart, Open Mind c. könyvek társ-szerzője

    "A Shambhala Alapelvben Sakyong Mipham a minden emberi lény szívében lakozó alapvető bölcsesség, gyengédség és bátorság felemelő látomását mutatja be. A mély belátást és gyakorlati példákat is tartalmazó Shambhala Alapelv nélkülözhetetlen útmutató a személyes és társadalmi átalakuláshoz. Egyszerre megindító és mély személyes tisztelgés édesapja Chögyam Trungpa Rinpoche előtt, valamint időtlen alapelvek olyan átadása is, amelyeket a 21. század kihívásaihoz igazítva mutat be a szerző."

Miről is szól ez a könyv?

Nézd meg az alábbi rövid videót és meglátod.

Lapozz bele a könyvbe!

A ikonra kattintva teljes képernyős nézetre vált a lapozgató és akkor nem kell szemüveg hozzá. :-)

A Shambhala Alapelv

A Szerzőről

Sakyong Mipham vezeti a Shambhala hagyományvonalat, melynek célja a megvilágosodott társadalom megteremtése a mindennapi életben. Világszerte számos helyen tartott már előadásokat a társadalmi átalakulást magában hordozó Shambhala alapelvekről szóló tanításairól. Ő a szerzője a nagy sikerű Running with the Mind of Meditation, a Ruling Your World és a magyarul is megjelent Hogyan tegyük szövetségesünkké az elménket? c. könyveknek.

1962-ben született az indiai Bodh Gaya-ban. Chögyam Trungpa Rinpoche és Lady Könchok Palden fia. A Nagy Mipham inkarnációja, aki egy híres Nyingma tudós és meditációs mester volt. A kelet tibeti Mukpo klán tagjaként, a tibeti harcos-király a lingi Gesar leszármazottja.

A Sakyong három kislány édesapja. Elhivatott futóként eddig kilenc maratont teljesített. 2017 októberében jelenik meg ötödik könyve a Harmony Books kiadó gondozásában. A Sakyong Alapítványon keresztül olyan szervezeteket és projekteket támogat, amelyek tevékenységükkel példamutatóan nyilvánítják ki a Shambhala látásmódját Ázsiában és a nyugati világban.

A részletekért kattints ide.

A könyv megjelent már megvásárolható!

Lépj kapcsolatba velünk

Email

A könyv jelenleg könyvesboltokban még nem kapható (dolgozunk rajta), de megvásárolhatod közvetlenül a Shambhala Magyarország Egyesülettől. Hétfő esti meditációs üléseink során (19:00-21:00 óra között: Budapest, Váci u. 40., kapucsengő kód: 23) személyesen is megvásárolhatod vagy küldj egy emailt nekünk (shambhalahun@gmail.com) és tájékoztatunk a további vásárlási lehetőségekről.
A könyv bolti ára 3300,- Ft lesz, közvetlenül a Shambhala Magyarország Egyesülettől megvásárolva kedvezményesen 3000,- Ft.